Gevelreiniging Damwand Reinigen

Cleaning Partners International heeft nu de beschikking over een revolutionair gevelreinigingssysteem.

De hyCLEANER® red is een gevelreiniging borstelmachine die gemonteerd aan een geschikte hoogwerker de gevels en ramen reinigt.
Aangedreven door alleen waterkracht reinigt deze borstelmachine de gevels gelijkmatig en egaal.

Economische Gevelreiniging Argumenten

• Minder reinigingsintervallen door hoge reinigbaarheid en kwaliteit.
• De zuiverheid verhoogt de waarde van het object als er geen permanente schade aan het gebouw kan optreden, omdat de vervuiling regelmatig wordt verwijderd.
• Kosteneffectieve constructie: Met het gebruik van de borstelmachine kan al tijdens de (bouw-)planning rekening worden gehouden.

Cleaning Partners International heeft een innovatieve manier gevonden om volledig autonoom te werken.

Gevelreiniging

Door gebruik te maken van een mobiele watertank van 4500 liter ontkalkt water tot 2 dh (duitse hardheid) voorzien van benzine aangedreven hoge druk om de borstel aan te drijven, wordt er geen aanspraak op de voorzieningen, zoals water of stroom, bij de opdrachtgevers gemaakt. 100 % zelfvoorzienend werken is een pre bij het werken aan grote projecten omdat bv. de water of stroom voorziening vaak te ver van het werkgebied is gelegen. Struikelgevaar voor de opdrachtgevers en medewerkers is tot een minimum beperkt, aangezien er geen tientallen meters hogedruk, waterslangen en stroomkabels op de grond liggen.

Handmatige Gevelreiniging Methode
Voor kleinere oppervlakken of moeilijk bereikbare plaatsen.

Er wordt gebruik gemaakt van een zachte borstel gemonteerd op een uitschuifstok die permanent gevoed wordt met water met een maximale druk van 10 bar.
Hiermee kan tot een hoogte van 8 meter worden gewerkt. Boven deze hoogte is het uit ergonomisch oogpunt niet verantwoord om met deze uitschuifstokken langere tijd te werken.

Via dunne waterleidingen wordt water vanuit een bedrijfsbus aangevoerd naar de borstel. Dit water is ontdaan van kalk tot 2dh (duitse hardheid) zodat er geen residu of vlekken op de gevel achterblijft. Nadat het vuil is losgeweekt en verwijderd met de borstel, wordt de gevel goed nagespoeld om alle restvervuiling te verwijderen. Ook alle ramen die zich in de gevel bevinden worden op dezelfde manier gereinigd en drogen schoon en streep loos op.

Economische argumenten
• Het gebruik van hoogwerkers is tot een hoogte van 8 meter niet van toepassing.
• Geen gebruik van kostbare hoge druk apparatuur, mede omdat dit in de meeste gevallen het beschadigen van de toplaag bewerkstelligt.

Op het gebied van veiligheid is ons systeem een koploper:
• Geen gebruik van ladders
• Geen hoogwerkers (tot 8 meter)
• Geen chemie
• Geen hoge druk

Neem contact op met Cleaning Partners NV als uw interesse is gewekt.


Cleaning Partners NV – Als schoonmaakbedrijf in de reinigingsbranche met meer dan 25 jaar ervaring.