Glazenwasser Raambewassing

Glazenwasser Raambewassing zorgen voor een goede werkomgeving – Cleaning Partners International maakt uw ramen en omlijstingen schoon op de traditionele manier of op de nieuwere methode d.m.v. osmose-bewassing. Wij wassen zowel de buiten als de binnenzijde van het gevelglas en de separatie-ramen. Binnen wordt de groots mogelijke zorg besteedt om zo discreet mogelijk te werken zodat uw kantoormedewerkers zo weinig mogelijk hinder ondervinden. Onze medewerkers zijn terdege opgeleid om op de beste manier en met goedgekeurd materiaal uw ramen te wassen, altijd de Arboregels in acht nemende. Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden maken wij gebruik van onze eigen hoogwerkers, hogedrukapparatuur en wagens geschikt voor telescoopbewassing.

Glazenwasser Raambewassing is het reinigen van ramen

Glazenwasser Raambewassing

Voor het reinigen en wassen van ramen wordt meestal een inwasser gebruikt waarmee water met een schoonmaakmiddel op het glas wordt aangebracht. Met behulp van een wisser wordt het vuil en de resten van het opgebrachte schoonmaakmiddel verwijderd. Uit ergonomisch oogpunt wordt er vaak gewerkt met klapwissers. Deze verlagen de kans op RSI terwijl de arbeidsprestatie hoger ligt.

Glazenwasser Raambewassing

Osmose glas- en gevelbewassing (telescoopreiniging)
Deze techniek biedt een aantal belangrijke voordelen. Niet alleen op het gebied van veiligheid – we kunnen door gebruik te maken van  telescoop koppelstokken tot op 15 meter hoogte werken zonder gebruik van ladders of hoogwerkers – maar ook het eindresultaat is door het osmose reinigings-proces belangrijk verbeterd.

Osmose hoe werkt het?
Met deze techniek wordt van gewoon leidingwater ‘gedemineraliseerd’ water gemaakt door gebruik te maken van speciale filters die volgens het principe van omgekeerde osmose werken. Hierdoor blijft er 100% puur water over dat ontdaan is van alle onzuiverheden. Dit zuivere water neemt alle vuil volledig op van ramen en omlijstingen. Tevens is deze vorm van reinigen 100% milieuvriendelijk aangezien er geen zeep en detergenten worden gebruikt. Het resultaat is: zeer schone ramen zonder strepen.

Cleaning Partners International V.O.F. – Als schoonmaakbedrijf in de reinigingsbranche met meer dan 25 jaar ervaring. Schoonmaakbedrijf  – Glazenwassers – Gevelreiniging